Pittoresk Anaxos

pittoresk anaxos




Anaxos

Een heerlijk plaatsje, gemoedelijke sfeer, puur Grieks.

Anaxos heeft een mooi en schoon breed zandstrand met veel gezellige authentieke tavernas. In het achter gedeelte van het dorp liggen de -iets wat verborgen - typische Griekse smalle straatjes. Het is een klein plaatsje met een groot strand, welke op 2 a 3 kilometer van het toeristische Petra ligt. Het is een heerlijke plek voor een onbezorgde zon, zee en strand vakantie. Vanuit deze plek kun je ook het prachtige eiland verder ontdekken als je zou willen, huur een auto voor een paar dagen en trek erop uit of boek een leuke excursie.

Naar het bekende en mee toeristische Petra kun je wandelen of een taxi nemen.


Christina's Gardens /8.5

Kleinschalige, sfeervolle appartementen. Christina’s Gardens is een rustig en knus appartementencomplex, waar je veel persoonlijke service kunt verwachten. De appartementen zijn gelegen in een goedonderhouden tuin met kleurrijke bloemen en op korte afstand van het strand en de boulevard.


Ligging

Openbaar strand op circa 300 meter Zandstrand Weg tussen het strand en de accommodatie

Centrum van Anaxos op circa 20 meter

 Dichtstbijzijnde winkel op circa 10 meter

Dichtstbijzijnde restaurant op circa 200 meter

Dichtstbijzijnde bar op circa 200 meter

Nabij Bushalte Taxistandplaats


Prijsopbouw (kopie)

1 × Studio Standaard Logies

Griekenland Lesbos Christina's Gardens

1 persoon 8 dgn (7 nch)

Inchecken: 10 mei 2024 (vr) Uitchecken: 17 mei 2024 (vr)

Totaal € 460,50 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief



Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 20 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct