Helder blauw Corfu

helder blauw corfu



Acharavi, gelegen aan de noordkust van Corfu, is een eenvoudige langgerekte badplaats met een mooi lang zand/kiezelstrand dat langzaam in zee afloopt. Het achterland is prachtig en nodigt uit om ontdekt te worden. Huur bijvoorbeeld eens een auto of doe sportief en maak hier de mooiste fietstochten. Het kleine centrum van Acharavi heeft winkels, Griekse taverna, Italiaanse restaurants en visrestaurants, terrasjes en bars. Een gezellige badplaats voor de echte Griekenland fan. Vanaf de hoofdweg tot aan de badplaatsen Roda en Sidari wisselen winkeltjes, bars en (knusse) restaurantjes elkaar af.


Appartementen Ippocrates is een knus en kleinschalig complex op een fantastische locatie. Zodra je hier het terras afloopt, sta je vrijwel direct op het strand van Achavari. Nieuw deze zomer zijn het heerlijke zwembad en de poolbar. Beide perfect om even af te koelen en te relaxen. Neem af en toe een verkoelende duik, geniet op je ligbed van het mooie weer en bestel je favoriete drankje. Alle appartementen zijn volledig gerenoveerd en hebben een balkon met zitje. In het restaurant Faros, wat bij de appartementen hoort, is er een grote verscheidenheid aan Griekse en internationale gerechten. Geniet van de zelfgemaakte gerechten en droom weg bij de zonsondergang met een hapje en een drankje. Opvallend is ook de relaxte sfeer en fijne Griekse gastvrijheid; van het onthaal tot aan het uitchecken, hier ben je echt te gast.

Appartementen Ippocrates 1 x studio 1 Volwassene wo, 03 jul 2024 8 dagen


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 26 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct