Vliegticket Retour Dubrovnik

vliegticket retour dubrovnik




Neem je tentje mee, pak een B&B  of bezoek de schitterende kleine eilanden met een zeiltocht? Zomaar wat ideeën ;-)

Dubrovnik-Neretva is de zuidelijkste provincie van Kroatië. De prachtige archipel met zijn honderden kleine eilanden strekt zich uit langs de kristalheldere Adriatische Zee en heeft een groen beboste berglandschap. De kust is grillig en de talloze baaitjes en kiezelstrandjes worden afgewisseld met charmante middeleeuwse steden, waar rijke cultuurschatten en oude bouwwerken je meenemen naar een ander tijdperk.

Proef de lokale keuken Dubrovnik-Neretva is trots op zijn culinaire cultuur. Met veel liefde en passie worden hier met pure en verse ingrediënten rijke stoofschotels van de regio en visgerechten. Niet alleen het eten speelt een belangrijke rol, maar ook de wijn.

Een bezoek aan de sprookjesachtige Dubrovnik is zeker een must tijdens een vakantie in deze provincie. Het oude centrum van Dubrovnik heeft een welverdiende plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In het mooie centrum van de stad ontdek je grote kathedralen, romantische fonteinen en flamboyant barokke herenhuizen. Geniet van de heerlijke sfeer op de terrasjes in de hoofdstraat Stradun, verken de kleine, kronkelende zijstraten of maak een wandeling over de 2 kilometer lange stadsmuur met zijn vele prachtige uitzichtpunten.


 1 Volwassene (1 x € 129,00) € 129,00

Geen verzorging inclusief Calamiteitenfonds

inclusief Reserveringskosten. inclusief

Totaal € 129,00 


Vliegticket Dubrovnik 1 x Vlucht

1 Volwassene di, 14 mei 2024 8 dagen

Heenreis dinsdag 14 mei 2024 17:20 Rotterdam (RTM) Uitgevoerd door Transavia

Terugreis dinsdag 21 mei 2024 20:15 Dubrovnik (DBV) Uitgevoerd door Transavia


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 26 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct