Een zonnig weekje voor jezelf

een zonnig weekje voor jezelf




Oba

Ben je op zoek naar rust en ruimte, dan is het pittoreske plaatsje Oba superleuk! Deze sfeervolle vakantieplek bevindt zich op slechts drie kilometer van Alanya.

Oba bestaat voornamelijk uit laagbouw met een gezellig centrum met mooi geplaveide winkelstraten vol leuke winkeltjes en eetgelegenheden.

Het vele groen en de tropische gewassen zorgen voor een mediterrane sfeer. Hier proef je nog het lokale leven in een pittoresk landschap met sinaasappel- en citroenplantages. De lokale overheid doet er ook alles aan om het authentieke karakter van Oba te behouden. 


Horizon Aparthotel /7.6

Dit aparthotel is een aanrader als je gewoon onbekommerd wil genieten van de zon, zee en ontspanning, Turkse gastvrijheid of er toch op uit wil gaan. Horizon Aparthotel heeft het allemaal!

Ligging:

Horizon Aparthotel Ca. 250 meter van het strand

Centrum van Oba op ca. 1 kilometer

Alanya op ca. 2,5 kilometer

Bushalte op ca. 50 meter

Winkels, restaurants en bars op loopafstand



1 × Standaardkamer

Logies en ontbijt € 530,00

Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief Totaal € 530,00


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 26 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct