Cyprus

cyprus





Paphos

Paphos ligt aan de West kust van het eiland Cyprus en is de hoofdstad van het district Paphos. De stad ligt tussen het Troodosgebergte en de Middellandse Zee, waardoor het een ideale locatie is voor liefhebbers van zowel berg- als kustlandschappen. Paphos heeft een rijke en gevarieerde geschiedenis, met bewijzen van menselijke bewoning die teruggaan tot de Neolithische periode. De stad werd door de eeuwen heen gedomineerd door verschillende beschavingen, waaronder de Myceners, de Feniciërs, de Grieken en de Romeinen.

Met een aangenaam, mediterraan klimaat leent Cyprus zich perfect voor een strandvakantie. Ontdek tijdens uw vakantie Paphos de blauwe vlag stranden die zich uitstrekken langs de kustlijn bijvoorbeeld in Coral Bay. Of wandel tussen de archeologische bezienswaardigheden van Kato Paphos. 


Damon Kefalos

Klein en levendig Dicht bij zee, dicht bij archeologische opgravingen en toch midden in de gezelligheid van Paphos. Dat is waar een verblijf in de appartementen Damon Kefalos voor staat. Als je je eens helemaal wilt laten verwennen, kies je voor All Inclusive. Maar je kunt het ook simpel houden en zelf voor het eten zorgen. Bij de taverna’s in de haven van Paphos bestel je natuurlijk meze, een hele reeks minigerechten. Typisch Cyprus. Smul van al die lokale specialiteiten: van gevulde druivenbladeren en gefrituurde inktvis tot heerlijke gehaktballetjes en frisse tzatziki. Ben je op zoek naar een uniek en betaalbaar souvenir, rij dan in anderhalf uur naar Lefkara. In de smalle straten zie je hoe de lokale zilversmeden de mooiste sieraden maken. Zoveel te doen op Cyprus.

Veel appartement voor je geld

Tussen koningsgraven en de zee

Lekker eten bij Mama Mia

 Shoppen bij Kings Avenue Mail

Altijd wat te doen in de buurt


1-kamer appartement Bezet door: 1 volwassene

Beslis snel! Nog maar 3 kamers beschikbaar

Reisduur: 8 dgn (7 nachten)

Verzorging: Logies

Vervoer: Vliegtuig Inclusief transfer van en naar accommodatie


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 28 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.



Boek direct