Prachtig Lefkas

prachtig lefkas



Nidri

Nidri is een kleine, gezellige badplaats aan de oostkust van Lefkas. Vanaf deze plaats heeft u een fantastisch uitzicht over zee met daarachter het vasteland van Griekenland. Nidri is tevens de drukst bezochte toeristenplaats van Lefkas. In het centrum van Nidri vindt u (souvenir)winkeltjes, een haven, minimarkten en verschillende restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Nidri heeft vele bars en 2 discotheken. De lange stranden van Nidri zijn goed georganiseerd. U kunt hier strandbedjes huren en er is volop mogelijkheid tot het beoefenen van vele watersporten.

Ook aan bezienswaardigheden komt Nidri niet te kort, u vindt hier bijvoorbeeld een museum met opgravingen uit de Neolithische periode, de resten van een oud aquaduct en Romeinse en Byzantijnse graftomben. Het landschap achter het dorp Nidri is ook werkelijk prachtig. Ongeveer 4 kilometer landinwaarts vindt u de Dimosaris kloof en de Ronies watervallen. 

* Bezoek ook zeker de West kust van Lefkas, hier vindt je de mooiste kust van Europa. Boek een bootexcursie, jeepsafari of huur zelf ene scooter. Het is goed te doen, ook alleen!  Lefkas is niet erg groot en de afstanden zijn hierdoor goed te doen , de wegen zijn niet al te druk, op een scooter of met huurauto, via Vassliki is niet ver en vanaf Vassliki rij je omhoog. Enjoy! !!!


Lekker uitrusten aan het zwembad

Vlak bij het strand

Verschillende restaurants en winkels op loopafstand



Studio George Palaca/ 7.9

Studio’s Georgio Palace ligt in het gezellige plaatsje Nidri en is maar 100 meter van het strand verwijderd. In de nabije omgeving vind je gezellige restaurants, winkels en cafés. De kamers bieden een uitzicht op de bergen of op het zwembad en hebben WiFi. De studio’s zijn omringd door een groene tuin waar je heerlijk tot rust komt en het hotel heeft een zwembad met ligbedden. In de buurt van Georgio Palace is genoeg te doen. Zo vind je op zo’n 3,5 km van het hotel de watervallen van Dimosari die zeker een bezoekje waard zijn. Ook vind je op het eiland prachtige stranden, bergen en bossen om te ontdekken.


Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 589,98) € 589,98 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Tot €100 korting per persoon € -100,00 Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief Subtotaal € 489,98 Te betalen op bestemming Climate Resilience Tax € 10,50 Climate Resilience Tax: circa 1,50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen, verplicht) Subtotaal € 10,50 € 600,48 Totaal € 500,48 

* De prijs 475,-  gemeld omdat er normaal nog extra reserveringskosten bijkomen, totaal zie boven. 

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 29 maart 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct