Viva Espana

viva espana




Pineda de Mar


Pineda de Mar in Spanje is een klein en gezellig plaatsje, tussen Santa Susanna en Calella. Het is van oorsprong een vissersdorp en dat zie je aan de pittoreske bootjes die her en der over het strand verspreid liggen. Vergeleken met het bruisende en nabijgelegen Lloret de Mar is het hier erg rustig. Pineda de Mar heeft zijn Spaanse identiteit weten te behouden: er is een mooi oud centrum met een plein vol gezellige terrasjes als ontmoetingsplek voor de lokale bevolking. Natuurlijk geniet je ook van al het lekkers uit de Spaanse keuken. Zo eet je in Pineda de Mar de lekkerste tapas.


Hotel Merce  Logies/ontbijt

Tijdens een vakantie in het eenvoudige Hotel Mercé kun je genieten van het Spaanse zonnetje en de mooie omgeving, terwijl je lekker ligt te luieren op een ligbedje aan het kleine zwembad op het dak van het hotel. ’s Avonds kun je genieten van leuk entertainment en een drankje in één van de bars. Het gezellige centrum van Pineda de Mar ligt op steenworp afstand en ook voor een dagje strand zit je hier op een perfecte locatie.

Dicht bij het strand

Zwembad op het dak


Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 548,28) € 548,28 Logies ontbijt inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief >>> Subtotaal € 548,28


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 2 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct