Een knus plekje op Lesbos

een knus plekje op lesbos




Anaxos

Een heerlijk plaatsje, gemoedelijke sfeer, puur Grieks. Anaxos heeft  een mooi en schoon breed zandstrand met veel gezellige authentieke tavernas. In het achter gedeelte van het dorp liggen de -iets wat verborgen - typische Griekse smalle straatjes. Het is een klein plaatsje met een groot strand, welke op 2 a 3 kilometer van het toeristische Petra ligt. Het is een heerlijke plek voor een onbezorgde zon, zee en strand vakantie. Vanuit deze plek kun je ook het prachtige eiland verder ontdekken als je zou willen, huur een auto voor een paar dagen en trek erop uit of boek een leuke excursie. Naar Petra kun je wandelen of een taxi nemen


Virginia Studios

Virginia Studios is een heerlijk, kleinschalig appartementencomplex gelegen tussen de heuvels. Het zandstrand en diverse restaurantjes liggen op loopafstand. Je kunt hier heerlijk ontspannen en toch ook de drukte opzoeken. Kortom, een fijne uitvalsbasis.


SOLO RECENSIE: Alleen , 24 augustus 2023

Over Anaxos: Anaxsos erg leuk kleinschalig. Leuke restaurants . Fijn strand. Petra en Molivos ook leuke plaatsjes om naar toe te wandelen.

Over Virginia Studios: Een wel zeer hartelijk ook wel komisch ontvangst bij deze goed schoon gehouden accommodatie vernomen.Nee, geen languit liggend ligbad of jacuzzi, wifi om om films te downloaden. Maar de leuke gastvrijheid ook in dat dorpje daar. Werkelijk heerlijk genoten.


Ligging

Openbaar strand op circa 500 meter

Centrum van Anaxos op circa 150 meter

Dichtstbijzijnde winkel op circa 50 meter

Dichtstbijzijnde restaurant op circa 150 meter

Dichtstbijzijnde bar op circa 150 meter

Petra op circa 2,5 kilometer

Bushalte op circa 100 meter

Taxistandplaats


Kopie reisaanbieder: 1 × Studio Standaard Logies € 526,00 Aanbieding € -14,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief Ter plaatse te betalen: Toeristenbelasting € 10,50 Totale reissom inclusief ter plaatse te betalen kosten € 522,50  Aan de reisaanbieder betaal je € 512,00

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 3 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct