Enjoy yourself op Kos

enjoy yourself op kos




Kos Psalidi

Psalidi de rustgevende ‘voorstad’ van Kos-stad. Zo kun je rustgevende stranddagen perfect afwisselen met een dag vol cultuur.

Fietsen Het landschap van Kos is relatief vlak. Dit maakt het uitermate geschikt om de omgeving te verkennen met de fiets. Via het aangelegde fietspad langs zee is het heel gemakkelijk om van het Psalidi-gedeelte naar het Lambi-gedeelte te fietsen of een dagje naar het mooie badplaatsje Tigaki een mooie fietstocht te maken.

In Kos-Stad bevinden zich de meest bekende stranden van het eiland Kos, namelijk het zandstrand van Lambi en het kiezelstrand van Psalidi. De gezellige beachbars bij Lambi zijn een aanrader, je kunt hier ook heerlijk zwemmen ind de rustige zee, net zoals nabij Psalidi, waar de kiezelstranden zich bevinden. Wil je een rustig gedeelte opzoeken fiets of wandel verder langs de kust, voorbij Lambi kom je op de stranden waar je rustig kunt genieten van de fantastische helder blauwe zee.


Kos Iris

Ontspannen op Kos Iris is een kleinschalig appartementencomplex in Psalidi op Kos. Ga lekker dobberen in het zwembad totdat je handen geribbeld zijn. Daarna is het tijd om een drankje te halen bij de bar. De kamers van hotel Iris zijn netjes ingericht en het personeel doet graag een stapje extra voor je. Het hotel heeft een rustige ligging en het centrum van Kos-stad ligt vlakbij. Ideaal om de restaurants in het centrum te gaan verkennen. Ben je sportief? Dan wandel je er in een half uurtje naartoe. Liever dichterbij uit eten? In de buurt vind je ook diverse leuke tavernas. Kali Orexi!

Kleinschalig complex

Kom tot rust in de groene tuin

Aangename sfeer

Vriendelijke eigenaar

Netjes ingerichte kamers

Diverse restaurants in de buurt


Ligging

Bushalte op ca. 150 m

Centrum Kos-stad op ca. 1800 m

Geldautomaat op ca. 1200 m

Rustig gelegen

Strand op ca. 400 m

Winkels op ca. 400 m


1-kamer appartement, Standaard voor alleengebruik

Bezet door: 1 volwassene Reisduur: 8 dgn / Verzorging: Logies

Vervoer: Vliegtuig Inclusief transfer van en naar accommodatie 



Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 6 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct