La Palma

la palma



La Palma

In de volksmond wordt La Palma ook wel La Isla Bonita genoemd. Vrijwel nergens ter wereld kom je een grotere verscheidenheid tegen aan landschappen, weertypes en vegetatie. La Palma is ideaal voor een heerlijke vakantie in de groene tuin van de Canarische archipel. Het hele jaar door kun je hier terecht voor het aangename klimaat en de prachtige natuur.

Bijzonder is het Observatorium Astrofisica de Canarias, dat zijn plek heeft gevonden rond de hoogste toppen van het eiland. Met veel telescopen bestuderen verschillende Europese landen hier de sterrenhemel. Zelfs de tweede grootste telescoop ter wereld is hier gestationeerd.

Veel wandelaars en natuurliefhebbers komen graag voor een vakantie naar dit bijzondere eiland waar de zon vrijwel altijd schijnt. 


Los Cancajos

Los Cancajos is een kleine, gezellige badplaats. Het is gelegen op slechts enkele kilometers van het vliegveld en de hoofdstad Santa Cruz de La Palma. Los Cancajos ligt aan een grillige, fraaie kust met veel rotspartijen van zwart lavasteen. In het kleine centrum bevinden zich een supermarkt en wat restaurantjes. Langs een groot deel van de badplaats loopt een mooi lavazandstrand met een boulevard om gezellig over te wandelen. Verderop loopt langs de zee nog een boulevard, waarover je eveneens heerlijk kunt flaneren. Los Cancajos is ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers: vanuit deze ietwat kleine plaats kun je gemakkelijk vertrekken naar de wat grotere plaatsen en bezienswaardigheden.


Appartementen Oasis San Antonio/ 8.4

Appartementen Oasis San Antonio ligt op een rustig plekje in Los Cancajos, op loopafstand van het strand. Het is een perfecte plek voor een heerlijke vakantie op het bijzondere eiland La Palma. De comfortabele appartementen zijn netjes ingericht en hebben een ruim balkon. Ideaal om de dag rustig te beginnen en ook weer af te sluiten. Voor een frisse duik heeft Appartementen Oasis San Antonio een mooi zwembad en lekker genieten van het zonnetje kan in de fleurige tuin. Daar komt nog eens bij dat het personeel bijzonder vriendelijk is. Niets is hen teveel. Ben je op zoek naar wat toeristische winkeltjes of een gezellig restaurantje? Het kleine centrum van Los Cancajos is goed aan te lopen. Na een bezoekje aan het centrum nog een stukje wandelen? Gezellig slenteren kan op de boulevard, die deels langs de rotsachtige kust loopt.


Kleurrijke appartementen

Mooi aangelegde tuin

Zeer vriendelijk personeel


Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 602,80) € 602,80 Appartementen Oasis San Antonio 1 x 2-kamerappartement voordeeltarief 1 Volwassene / di, 07 mei 2024/  8 dagen

Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Vroegboekkorting € -22,05 Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief Totaal € 580,75 (Prijs p.p.) € 580,75


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 12 april 2024 >
> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct