Sicilië

sicilie



Villa Bianca

Wil jij een schitterende bestemming voor een vriendelijke prijs? 

Of je nu naar het strand wilt of lekker slenteren door de straatjes van Taormina, vanuit Villa Bianca ben je er zo. Wat is nu leuker dan met de kabelbaan naar het centrum en op een van de pleinen te genieten van een espresso. En morgen, relaxen bij Ipanema Beach club? Een dagje zalig nietsdoen op een ligbed onder de parasol, lijkt me heerlijk. Er blijven nog genoeg dagen over om actief te zijn en meer van het Sicilië te zien. Huur bijvoorbeeld een auto en ga op ontdekkingstocht.

Detail; Puur & eenvoudig, maar als jij voor de ervaring van  Sicilië/Taormina gaat, en weet dat je hier voornamelijk buiten leeft, is dit jouw vakantie! Het voordeel is een schitterend uitzicht van af je balkon! 


Eenvoudig en fijn geprijsd

Vlakbij het bruisende centrum

Naar het centrum met de kabelbaan

Hapjes en prosecco op het terras

Twee stranden op loopafstand

Kleinschalig


1-persoonskamer, Standaard voor alleengebruik, 1-1 pers airco, telefoon, tv en gratis kluisje badkamer met douche, haardroger en toilet kamer met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden type bed kan per kamer verschillend zijn klein balkon.


1-persoonskamer, Standaard voor alleengebruik Bezet door: 1 volwassene Beslis snel! Dit is de laatste kamer Reisduur: 7 dgn (6 nachten)

Verzorging: Logies ontbijt Vervoer: Vliegtuig Inclusief transfer van en naar accommodatie

Jouw reissom Te betalen aan TUI Volwassene 1 (30 jr.) € 604,00 Vroegboekkorting € -45,00 Kassakorting € -50,00 Extra Korting. € -50,00 Luchthavenbelasting € 68,00 Vliegbelasting € 29,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief € 556,00 Te betalen op bestemming Toeristenbelasting € 24,50 € 24,50 € 725,50 Totale reissom€ 580,50


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 15 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct