Echt Spaans #Estepona

echt spaans estepona



Estepona

Estepona is een echte Spaanse stad gelegen aan de zonovergoten Costa del Sol van Spanje. Het is een heerlijke mix van historische charme en moderne allure. Met zijn prachtige ongerepte zandstranden, betoverende oude stad en schilderachtige landschappen belooft het een afwisselende vakantie te worden. Of je nu een strandliefhebber, geschiedenisliefhebber of natuurzoeker bent, het Spaanse leven hier is heerlijk! 

Je kunt nog veel meer informatie over Estepona opzoeken, maar deze wil iik graag delen. Hou je van bloemen? Op het plein; Plaza de las Flores (Bloemenplein) is een van de levendigste pleinen in het oude centrum van Estepona. Het plein omgeven door prachtige rode, roze en witte bloemen en bomen,  zoals sinaasappelbomen die een heerlijk aroma achterlaten,  het heeft een gemarmerde fontein in het midden en een aangename sfeer, gewoon leuk om hier een kopje koffie of een sangriatje te drinken op een terras. Ontspan!


* Ontdek Estepona en verblijf in een rustig en ruim opgezet vakantie complex, welke gelegen is op 2 kilometer van het centrum, een auto  of scooter huren is hierom wel aan te raden, gezien er ter plaatse geen lokale busverbindingen zijn.


Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol

Je verblijft in een vier sterren appartementencomplex waar je meer informatie over kunt lezen bij de reisaanbieder. Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 18 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Kopie website;

JOUW VAKANTIE IS BESCHIKBAAR!

vertrek dinsdag 21 mei 2024 terugreis dinsdag 28 mei 2024(8 dagen) luchthaven Amsterdam (Schiphol) verzorging Logies Uitgebreide beschrijving van deze vakantie van € 531 


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 18 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct