Met de auto naar Kroatië

met de auto naar kroatie




Prachtige natuurlijke omgeving aan zee!  

Gemoedelijke sfeer.

Ruim opgezet.

Wandelpaden

3 kilometer zand en rots strand.


Lanterna Sunny Resort

In de prachtige natuurlijke omgeving van het Lanterna schiereiland, halverwege Porec en Novigrad vindt je deze schone plek voor een heerlijke vakantie! Als schone en simpele appartementen precies is wat je zoekt voor een vakantie, dan zijn appartementen Lanterna Sunny Resort by Valamar in Kroatië een uitstekende keuze. Alle appartementen liggen tussen het groen en zijn slechts stappen verwijderd van de prachtige, helderblauwe Adriatische zee. Het is echt een resort waar je geweldig buiten kunt leven. Lanterna is een schiereiland met vele restaurants en bars. Het gezellige centrum van Porec ligt op ongeveer 12 kilometer afstand en is zeker een uitstapje waard. Er is voor ieder wat wils, want Porec heeft veel winkels, restaurants en terrasjes.  Ben je gek op (water)sporten? Dan ben je hier ook aan het goede adres, want er zijn veel mogelijkheden in de directe omgeving. Snorkelen of zonnebaden in een groene omgeving, je komt hier tot rust! 


2-kamerappartement, Superior, 1-3 pers ca. 37 m² kitchenette met elektrische kookplaat (4 platen) en koelkast badkamer met bad of douche en toilet woon-/slaapkamer met 1 eenpersoonssofabed slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden balkon of terras eindschoonmaak inclusief simpel maar schoon appartement.

Sport & Activiteiten;  Tegen betaling Beachvolleybal Duiken (licentie verplicht) Fietsverhuur Kanoën Minigolf Paardrijden Tafeltennis Tennisbaan (buiten) Waterfiets.


Reisduur: 12 dgn (11 nachten) Verzorging: Logies

Vervoer: Eigen vervoer

Aankomst: di 11-06-2024 Jouw reissom Volwassene 1 (30 jr.) € 692,00 Kassakorting € -50,00 Aanbiedingskorting € -47,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief € 692,00 Totale reissom€ 595,00

Afstand vanaf Utrecht: ca. 1350 km/. Luchthaven Pula op ca. 62 km


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 20 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct