Er even tussenuit?

er even tussenuit



Viva Natura

Hou je van de natuur?! En wil je in plaats van een stedentrip eigenlijk liever een natuurtrip? !

Dan is dit solo reisje wellicht iets voor jouw! 

Je verblijft in een schitterend gebied aan de kust, op een camping waar er een volledig ingerichte tent voor je klaarstaat. Van alle gemakken voorzien en met een mooi uitzicht over de zee.

De ligging, het plekje in de natuur, het uitzicht is fantastisch! 

De camping heeft een zwembad en een kleine supermarkt. 


Terrassencamping Torre de la Mora in Tarragona ligt fraai aan de kust en het uitzicht is vanaf sommige plekken op de camping echt adembenemend. Voeg daarbij een fraai aangelegd zwembadencomplex met comfortabele ligstoelen en een goed restaurant, en de vakantie kan beginnen! De camping wordt door een rustige weg gescheiden; aan de ene kant vind je de accommodaties, aan de andere kant ligt het grote zwembad, het restaurant, de bar en de sportfaciliteiten zoals het basketbalveld, het voetbalveld en tafeltennistafels. Als je wat meer wilt zien van de omgeving, kun je een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld het gezellige Sitges, Tarragona of aan een klein en nog nauwelijks toeristisch dorpje zoals Torredembara, dat ligt maar een kilometer of 4 verderop.



3-Kamer tent, Coco, 1-4 pers ca. 16 m² en gratis wifi magnetron, elektrische kookplaat (2 platen), koelkast en koffiefaciliteiten toilet slaapcabine met 2 eenpersoonsbedden slaapcabine met 1 tweepersoonsbed terras met zitje eindschoonmaak inclusief en borg: € 60,00 Gezamenlijke douche/was faciliteiten op de camping.


Ligging;

Tarragona Centrum op ca. 8 km

Centrum Barcelona op ca. 90 km

Centrum Reus op ca. 27 km

Direct aan het strand en rustig gelegen

Supermarkt op ca. 900 m


Totale reissom€ 428,98 

3-Kamer tent, Coco Bezet door: 1 volwassene Reisduur: 4 dgn (3 nachten) Verzorging:

Logies Vervoer: Vliegtuig

Transavia, Economy Non-stop vlucht


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 24 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct