Kefalonia

kefalonia





Trapezaki

Trapezaki is een klein dorpje en ligt tegen een heuvel aan. De langgerekte stranden zijn te bereiken via hellende weggetjes. In het dorpje zijn verschillende taverna’s en enkele gezellige winkeltjes te vinden. Het is echt een bestemming voor de rustzoeker die van mooie stranden houdt met prachtige uitzichten!


8,6 /Appartement Star

Kleinschalig en gemoedelijk

Prachtige omgeving

Hier kom je helemaal tot rust

Appartementen Star is gelegen in het prachtige dorpje Trapezaki. Met het uitzicht over de zee en het strand op loopafstand, zit je hier top. De langgerekte stranden zijn te bereiken via hellende weggetjes. Langs de route heb je uitkijk over het prachtige landschap. Dit is een perfect adres voor ieder die op zoek is naar een rustig vakantie. Bij het zwembad kun je lekker relaxen en een duik nemen in het verkoelende water. De eigenaren staan altijd voor je klaar en geven je graag tips over de mooie omgeving. Kortom, een top vakantie!

 * Afstand tot het prachtige zand strand circa 800 meter (zandstrand, ligstoelen, parasol).


Appartementen Star 1 x studio 1 Volwassene di, 14 mei 2024

8 dagen

Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 489,41) € 489,41 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief Subtotaal € 489,41 Te betalen op bestemming Climate Resilience Tax € 10,50 Climate Resilience Tax: circa 1,50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen, verplicht) Subtotaal € 10,50 Totaal € 499,91 (Prijs p.p.) € 499,91

Te betalen aan Sunweb € 489,41

Te betalen op bestemming € 10,50


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 26 april 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct