Een heerlijk plekje

een heerlijk plekjeAgios Gordios

Als solo reiziger ben ik in 2020 in Agios Gordos geweest, en het is mij prima bevallen! Het plaatsje ligt in een kleine mooie baai met leuke strandtaverna's , waar ik vriendelijke medereizigers heb ontmoet. De helderblauwe zee was heerlijk om in te zwemmen.  Al met al, heerlijk genoten! 

Agios Gordios is gelegen aan de westkust van het eiland Corfu niet ver van de plaats Corfu-stad. De baai ligt tussen 2 grote kapen die aflopen in de zee en heeft mooie groene heuvels achter zich liggen. In Agios Gordios heerst er nog de traditionele Griekse sfeer, de lokale bevolking zijn erg vriendelijk en erg traditioneel. Tip  Maak een mooie paardrijtocht door de mooie natuur. 


Appartementen Sunflower is een kleinschalig en heeft een ideale ligging ten opzichte van het centrum. Groot voordeel is dat je hier rustig kunt verblijven, met de bergen op de achtergrond, terwijl je op loopafstand midden in de levendigheid van Agios Gordios staat. En die perfecte combinatie maakt een verblijf hier een populair vakantieadres voor vele Nederlanders. Appartementen Sunflower heeft een mooi aangelegde tuin, met uitzicht over de olijfbomen. Aan de rand van het zwembad kun je lekker zonnebaden en een verkoelende duik in het water nemen. De bar ligt direct naast het zwembad, dus als je dorstig bent geworden, hoef je bijna alleen maar even je hand uit te steken. En omdat een zonvakantie helemaal compleet is met een strand in de buurt, kun je hier binnen 400 meter ook je voetstappen in het zand zetten.


Appartementen Sunflower 1 x studio gerenoveerd (Fully Renovated)

1 Volwassene (1 x € 536,93) € 536,93 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief Subtotaal € 536,93


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 26 mei 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct