Samos

samosKamer 1

1 Volwassene (1 x € 547,25) € 547,25 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Aanbieding € -11,76 Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief Subtotaal € 535,49


Agios Konstantinos is een rustig dorpje dat ligt aan de noordkant van Samos, op het meest groene en schilderachtige gedeelte van het eiland. Langs de zee vind je kruidenierswinkels en een aantal taverna's. Deze zijn allemaal in typisch Griekse stijl gebouwd en er worden heerlijke Griekse maaltijden geserveerd. Dit is een ideale plek om van je vakantie te genieten tussen de lokale mensen. Vanuit deze plek kun je makkelijk het eiland verkennen, huur een auto of scooter en reis naar Kokkari en Samos stad. De wegen zijn goed begaanbaar en de bergen niet erg hoog. 


Villa Dimitras /8,2 Fantastisch 

Meerdere stranden in de buurt

Groene omgeving

Appartementen netjes ingericht Appartementen Villa Dimitra ligt in een groene omgeving en vlak bij verschillende stranden. Perfect voor als je het eiland gaat ontdekken en tussendoor even wil ontspannen. De appartementen zijn netjes ingericht. En met een beetje geluk heb je ook nog eens een prachtig uitzicht vanaf je balkon!


Ligging;

Afstand tot strand circa 100 meter (kiezelstrand)

Afstand tot centrum: circa 500 meter

Afstand tot bushalte circa 25 meter

Afstand tot pinautomaat circa 6 kilometer

Afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 400 meter

Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 400 meter

Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 400 meter

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 7 juni2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct