Tenerife

tenerife

1-kamerappartement, Standaard voor alleengebruik Bezet door: 1 volwassene Beslis snel! Dit is de laatste kamer Reisduur: 7 dgn (6 nachten)

Verzorging: Logies ontbijt

Vervoer: Vliegtuig Inclusief transfer van en naar accommodatie Heenreis

Jouw reissom Volwassene 1  Totale reissom€ 586,00

Parque Vacacional Eden

Genieten met hoofdletter G Welkom bij Parque Vacacional Eden op Tenerife. Tijdens je vakantie in dit rustige appartementencomplex kom je even helemaal bij. Niets moet, alles mag. Tijdens een potje minigolf geniet je van het groen in de prachtige tuinen. Je hebt niet het idee dat je zo dicht bij het gezellige centrum van Puerto de la Cruz bent. Dit centrum ligt op ruim één kilometer afstand en hier kun je lekker gaan zitten op een van de terrassen met een drankje. Ook kun je hier terecht voor een maaltijd buiten de deur. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, waardoor je nog meer geniet van een vakantie bij Parque Vacacional Eden.


Ruime appartementen

Wauw, prachtige tuinen!

Een fijn en rustig strand dichtbij

Vlak bij het centrum

Ontspannen in de sauna

Ontdek het groene Noord-TenerifeZwembaden;  3 buitenbaden Kinderbad buiten Badhanddoeken, ligbedden en parasols

Wellness;  Tegen betaling/  Biosauna Massage

Sport & Activiteiten; Jeu de boules Tafeltennis Tegen betaling Minigolf Padelbaan (4)


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 7 juni2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct