Hotel aan het strand, Costa del Sol

hotel aan het strand costa del sol


Boek vast relaxte dagen voor 2020 aan de Costa del Sol! In het voorjaar naar Andalusie aan de Costa del Sol is een fijn vooruitzicht. Dit geweldige hotelletje direct aan het strand zorgt voor fijne ontspannen stranddagen.

4 of 5 dagen er even uit in het voorjaar geeft je welzijn een boost! 


-Fantastische ligging - Uitzicht over zee - Gemoedelijke sfeer


La Carihuela
Een nette kleine gezellige kustplaats. Voormalig vissersdorp die is uitgegroeid tot vakantiebestemming.  Met een mooi zandstrand en een gezellige autovrije -lange- boulevard en daarachter een autovrije winkelstraat. In La Carihuela komen veel Nederlandse toeristen.


7,4 / 10 HOTEL PEDRO

Hotel Pedro ligt in de voormalige visserswijk La Carihuela, in de populaire badplaats Torremolinos. Wanneer je één stap buiten de deur van het hotel zet, sta je direct op de levendige boulevard met al haar winkeltjes, leuke bars en gezellige restaurants. Wanneer je op zoek bent naar een strandvakantie ben je aan de Costa del Sol aan het juiste adres. Steek de boulevard over en je loopt zo het warme zand op. Hier kun je eindeloze stranddagen beleven onder de warme Spaanse zon. Het kleinschalige Hotel Pedro wordt al jaren gerund door dezelfde, Spaanse familie. Het is een gemoedelijk adresje met een restaurant, waar iedere dag een (eenvoudig) ontbijtje voor je klaar staat. Hier kun je ook heerlijk dineren terwijl je uitkijkt over de Middellandse Zee. De kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht en de meeste kamers bieden zeezicht. 


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 26 oktober 2019. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt! 

Boek direct