Vliegticket Athene

vliegticket athene


Athene is een echte wereldstad vol levendigheid en cultuur. Met het zonnige klimaat in mei Athene ontdekken? Of vlieg jij naar deze stad om rechtstreeks op de boot te stappen naar een van de schilderachtige eilandjes, soms op een uur varen van de stad, zoals bijvoorbeeld  Kea, Poros of Siros? Ook rond de stad van Athene liggen pittoreske dorpjes en er is veel natuur te vinden. 


Boek je vliegtickets, wees er snel bij, want betaalbare vliegtickets zijn snel uitverkocht.


Geselecteerd ticket


Vertrek
16 mei vertrektijd 16.45 Non stop naar Athene.

Retour 21 mei om 12:00 uur Non stop naar Amsterdam.


Met deze tijden kun je in
beide steden gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer, wat handig is om rekening mee te houden als je alleen een vliegtickets boekt. 

Zoek tijdig een leuke airbnb of via booking.com een accommodatie voor de overnachtingen! 
Wil je langer of korter weg, dat kan, wijzig/selecteer dan de dagen van vertrek en aankomst en bekijk de totaalprijs.Geniet van Athene,  de schitterende Akropolis.  Voor meer informatie over Athene kijk eens op > https://www.grieksegids.nl/athene/  


Deze vliegticket deal hebben wij geselecteerd op 16 januari 2020. Prijzen kunnen wijzigen of uitverkocht zijn, reisaanbieders kunnen dagelijks de prijzen wijzigen, daar zijn wij niet verantwoordelijk voor, wij selecteren alleen de leukste en betaalbare deals en plaatsen deze op de website. Heb je een goede deal bij ons gevonden, wees er dan snel bij. 

Boek direct